Bedrijfsvloeren

MijnVloergroep heeft met MijnBedrijfsvloer het specialisme in huis om alle soorten bedrijfsvloeren te leggen dat volledig op jouw wensen is afgestemd. Wij leveren duurzame bedrijfsvloeren voor elke branche. Doordat wij alleen met de beste professionals werken kunnen wij 100% kwaliteit garanderen. En dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij voor elk type bedrijf de gewenste vloer leveren.

Het aanschaffen van een goede bedrijfsvloer is een essentieel onderdeel van een goede bedrijfsvoering. Een goede bedrijfsvloer zorgt ervoor dat al uw processen vlekkeloos door kunnen lopen. Alle bedrijfsvloeren van MijnBedrijfsvloer kenmerken zich dat zowel de vloer als de aangebrachte coating stevig en slijtvast zijn.

Bedrijfsvloeren op maat

Wij weten dat elk bedrijf specifieke wensen heeft als het over bedrijfsvloeren gaat. Tevens is dit branche afhankelijk. Wij garanderen dat al onze vloeren veilig, duurzaam, bestand tegen bijtende middelen en vloeistofdicht zijn. Ook is elke bedrijfsvloer van MijnBedrijfsvloer naadloos gelegd. Een groot voordeel van een naadloze bedrijfsvloer is bijvoorbeeld magazijn heftrucks slijten en uw personeel aangenaam kan werken. Een overzicht van alle zakelijke vloeren zijn op onze zakelijke vloerenpagina te vinden.

Aanleggen

Wanneer u kiest om een van onze bedrijfsvloeren aan te leggen zal ons team van specialisten dit gaan doen. Wij begrijpen natuurlijk dat u weinig hinder wilt ondervinden van het aanleggen. Wij zijn in vele gevallen al binnen één dag klaar met de aanleg en zullen van te voren alles met u doornemen. Mocht de aanleg van de vloer langer dan een dag in beslag nemen, stemmen we van te voren af welke delen op welk moment gelegd worden. Dit gaat uiteraard in samenspraak met u.

Onderhoud

Niet alleen het het leggen van de bedrijfsvloer is belangrijk. Het onderhoud is minstens zo belangrijk. Bij het leggen van bedrijfsvloeren geven wij altijd advies op maat. Dit advies is afgestemd op het materiaal van uw vloer en de belasting hiervan. Zo zorgen we dat u op een duurzame manier alles uit uw bedrijfsvloer haalt. Tevens bieden wij onderhoudspakketten aan.

Kosten

De kosten voor het leggen van bedrijfsvloeren zijn per bedrijf verschillend. Wij maken een offerte op maat speciaal helemaal afgestemd op uw wensen. Deze kosten zijn onder andere gebaseerd op het materiaal dat we gebruiken. Tevens speelt het de oppervlakte in een rol van de prijs bepaling. Hoe meer vierkante meter vloer u nodig heeft, hoe hoger de lager de prijs per vierkante meter. Vul het contactformulier onderaan de pagina in en wij komen nemen binnen 24 uur contact met u op om een voorstel op maat te maken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bel nu