Beton Ciré Badkamer

Beton Cire

Beton Ciré badkamer

Ben je op zoek naar een iets speciaals voor op je badkamer? Dan is een Beton Ciré badkamer wellicht iets voor jou. Beton Ciré geeft je badkamer een luxe en stoere uitstraling. De naam Beton Ciré vind zijn herkomst in het Frans met als betekenis ‘gewreven beton’. Graag nemen wij je mee waarom een Beton Ciré Badkamer van Mijn Beton Ciré de badkamer van jouw dromen kan realiseren.

Voordelen Beton Ciré Badkamer

Een beton ciré badkamer kent een groot aantal voordelen. Wij zetten de grootste voordelen voor jou op een rijte:

  1. Waterdicht: Beton Ciré is waterdicht. Daarom is het een ideale ondergrond voor een vochtige plek als een badkamer.
  2. Hygiënisch: Bij het aanleggen van Beton Ciré in de badkamer wordt er geen gebruik gemaakt van voegen. Dit zorgt ervoor dat schimmels in de voegen van de badkamertegels met Beton Ciré daarom vanaf nu tot het verleden behoren. Daarbij werken wij al onze Beton Ciré badkamers af met een bacteriedodende coating, wat ervoor zorgt dat je badkamer erg hygiënsich blijft.
  3. Onderhoud: Beton Ciré is erg makkelijk in onderhoud. Juist omdat er bij Beton Ciré geen gebruik gemaakt wordt van voegen is het schoon schrobben van de voegen nu echt verleden tijd. Daarbij is Beton Ciré ook nog slijtvast, waardoor er geen groeven in het materiaal komen waar vuil kan nestelen. Het onderhoud is erg makkelijk, een standaard allesreiniger volstaat. Voor het stofvrij krijgen van uw Beton Ciré Badkamer kunt u kiezen voor een stofzuiger met tapijtborstel.
Beton Cire badkamer

Ook toe aan een nieuwe badkamer?

Een beton ciré badkamer geeft een frisse en heldere uitstraling. De praktische betonafwerking is vloeistofdicht maar perfect toepasbaar op een bestaande vloerverwarming.

Heb je al een bestaande tegelvloer met vloerverwarming? Dan hebben wij goed nieuws; deze hoeft er niet uit gesloopt te worden, door de minimale laagdikte van eton biré is het mogelijk dit over de tegelvloer aan te brengen.

Ben je enthousiast geworden? Bel ons of neem contact met ons op via het contactformulier.

Maak een vrijblijvende afspraak

Bel nu