Beton Cirè Vloer

Beton Cire

Beton Ciré, ook wel betonlook of woonbeton genoemd is een strakke en gebruiksvriendelijke toepassing op zowel vloeren als de wanden. Het is niet voor niets dat alle woon- en lifestylemagazines er vol mee staan. De krasvaste en industriële wand- en vloerafwerking van Beton Ciré zorgt niet alleen voor een urban maar ook lounge gevoel en laat zich perfect combineren met verschillende meubels, accessoires en andere materialen zoals stoer metaal, zachte stoffen of robuust hout. Zo creëer je altijd de sfeer die bij je past! Daarnaast kun je veel rust en eenheid creëren door de wanden en vloer in dezelfde look uit te voeren. Een lust voor het oog!

Toepassingen

Badkamer

Ben je op zoek naar een iets speciaals voor op je badkamer? Dan is een Beton Ciré badkamer wellicht iets voor jou. Beton Ciré geeft je badkamer een luxe en stoere uitstraling. De naam Beton Ciré vind zijn herkomst in het Frans met als betekenis ‘gewreven beton’. Graag nemen wij je mee waarom een Beton Ciré Badkamer van Mijn Beton Ciré de badkamer van jouw dromen kan realiseren.

Voordelen Beton Ciré Badkamer

Een Beton Ciré Badkamer kent een groot aantal voordelen. Wij zetten de grootste voordelen voor jou op een rijte:

Waterdicht
Beton Ciré is waterdicht. Daarom is het een ideale ondergrond voor een vochtige plek als een badkamer.

Hygiënisch
Bij het aanleggen van Beton Ciré in de badkamer wordt er geen gebruik gemaakt van voegen. Dit zorgt ervoor dat schimmels in de voegen van de badkamertegels met Beton Ciré daarom vanaf nu tot het verleden behoren. Daarbij werken wij al onze Beton Ciré badkamers af met een bacteriedodende coating, wat ervoor zorgt dat je badkamer erg hygiënsich blijft.

Onderhoud
Beton Ciré is erg makkelijk in onderhoud. Juist omdat er bij Beton Ciré geen gebruik gemaakt wordt van voegen is het schoon schrobben van de voegen nu echt verleden tijd. Daarbij is Beton Ciré ook nog slijtvast, waardoor er geen groeven in het materiaal komen waar vuil kan nestelen. Het onderhoud is erg makkelijk, een standaard allesreiniger volstaat. Voor het stofvrij krijgen van uw Beton Ciré Badkamer kunt u kiezen voor een stofzuiger met tapijtborstel.

Beton Cire badkamer

Ga voor een frisse uitstraling

Het geeft in de keuken en badkamer een frisse en heldere uitstraling en in de woonkamer creëert het juist een gevoel van ruimte en openheid. De praktische betonafwerking is vloeistofdicht maar perfect toepasbaar op een bestaande vloerverwarming.

Een bestaande tegelvloer met vloerverwarming vervangen? Deze hoeft er niet uit gesloopt te worden, door de minimale laagdikte van Beton Ciré is het mogelijk dit over de tegelvloer aan te brengen.

Enthousiast geworden over een Beton Ciré badkamer, keuken of op een andere plek? Neem dan nu contact op met Mijn Beton Cire en wij helpen je verder.

Maak een vrijblijvende afspraak

Bel nu