Beton Cirè Vloer

Beton Cire

Beton Ciré, ook wel betonlook of woonbeton genoemd is een strakke en gebruiksvriendelijke toepassing op zowel vloeren als de wanden. Het is niet voor niets dat alle woon- en lifestylemagazines er vol mee staan. De krasvaste en industriële wand- en vloerafwerking van een Beton Ciré vloer zorgt niet alleen voor een urban maar ook lounge gevoel en laat zich perfect combineren met verschillende meubels, accessoires en andere materialen zoals stoer metaal, zachte stoffen of robuust hout. Zo creëer je altijd de sfeer die bij je past! Daarnaast kun je veel rust en eenheid creëren door de wanden en vloer in dezelfde look uit te voeren. Een lust voor het oog!

Ga voor een frisse uitstraling

Een van de voordelen van Beton Ciré is dat het erg breed toepasbaar is. Zo kan het in de keuken en badkamer worden gebruikt voor een frisse en heldere uitstraling. In de woonkamer geeft een Beton Ciré vloer een gevoel van ruimte en openheid. De praktische betonafwerking is vloeistofdicht maar perfect toepasbaar op een bestaande vloerverwarming.

Enthousiast geworden en wil je ook Beton Ciré vloer? Vul dan het contactformulier in of bel met Mijn Beton Ciré en wij helpen je verder

Maak een vrijblijvende afspraak

Bel nu