Mijn Beton Cirè Vloer en Wanden

Beton Cire

Beton Ciré, ook wel betonlook of woonbeton genoemd is een strakke en gebruiksvriendelijke toepassing op zowel vloeren als de wanden. Het is niet voor niets dat alle woon- en lifestylemagazines er vol mee staan. De krasvaste en industriële wand- en vloerafwerking van Beton Ciré zorgt niet alleen voor een urban maar ook lounge gevoel en laat zich perfect combineren met verschillende meubels, accessoires en andere materialen zoals stoer metaal, zachte stoffen of robuust hout. Zo creëer je altijd de sfeer die bij je past! Daarnaast kun je veel rust en eenheid creëren door de wanden en vloer in dezelfde look uit te voeren. Een lust voor het oog!

Ga voor een frisse uitstraling

Beton Ciré, ook wel gewreven beton of betonstuc genoemd bestaat uit een aantal componenten zoals resin, microcement en kleurstof om het geheel te verwerken. Doordat Beton Ciré geschikt is voor bijna alle ondergronden in huis en maar een laagdikte van 3 mm heeft is het scheuroverbruggend en zeer flexibel. Vloeren en wanden met een betonlookafwerking zijn levensbestendig en onderhoudsarm door de speciaal aangebrachte coating. Door deze coating zijn de vloeren in iedere ruimte toepasbaar.

Het geeft in de keuken en badkamer een frisse en heldere uitstraling en in de woonkamer creëert het juist een gevoel van ruimte en openheid. De praktische betonafwerking is vloeistofdicht maar perfect toepasbaar op een bestaande vloerverwarming.

Een bestaande tegelvloer met vloerverwarming vervangen? Deze hoeft er niet uit gesloopt te worden, door de minimale laagdikte van Beton Ciré is het mogelijk dit over de tegelvloer aan te brengen.

 

Maak een vrijblijvende afspraak

Bel nu