Vloeren met voordeel

Een mooie vloer is een belangrijke basis voor je (nieuwe) interieur. Een van de mogelijkheden is een PVC vloer. Wil je een PVC vloer kopen? Met een PVC vloer van MijnPVCvloeren ben je verzekerd van een vloer met de hoogste kwaliteit.

Wat is een PVC vloer

Vloeren gemaakt van PVC zijn volledig houtvrij. Ze zijn namelijk gemaakt van de grondstof polyvinylchloride. Door deze kunststof in meerdere lagen over elkaar heen te leggen ontstaat een volwaardige PVC vloer. Omdat de technieken van tegenwoordig zo goed zijn, zijn deze vloeren niet van echte laminaat vloeren te onderscheiden en worden ze steeds populairder. Ook is het bij MijnPVCvloeren mogelijk om een PVC visgraat vloer te kopen.

PVC vloer Voordelen

Wil je een PVC vloer kopen, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. Wanneer je je vloer intensief gaat gebruiken, bijvoorbeeld als bedrijfsvloer of Horecavloer, dan adviseren wij om een andere ondergrond dan PVC te kiezen. Een PVC vloer is daarom ook ideaal geschikt voor particulier gebruik We hebben alle voordelen op een rijtje gezet.

Onderhoud
Een van de voordelen is dat de vloer erg makkelijk is in het onderhoud. Niemand zit te wachten op intensieve reinigingsbeurten en dat is met een vloer van PVC ook zeker niet nodig. Een regelmatige reiniging met stofzuigen en/of dweil volstaat.

Geluidsdemping
Bij de VvE van veel appartementencomplexen geldt een geluidsdempingsregel van minimaal 10dB. Wij zorgen voor een juiste ondervloer zodat je verzekerd bent dat je de geluidsdemping regeling haalt. Zo voorkom je onnodige extra kosten.

Nooit meer koude voeten
Een van de grootste voordelen bij het kopen van een PVC vloer is dat deze zeer geschikt is voor vloerverwarming. MijnPVCvloeren gebruikt de goede lijm zodat de PVC vloer goed blijft zitten met het gebruik van vloerverwarming. Dankzij de warmtegeleiding van de PVC is jouw PVC Vloer binnen een mum van tijd heerlijk warm.

PVC Vloer kopen

MijnPVCvloeren is als onderdeel van MijnVloergroep de specialist als het aankomt op het aanleggen van vloeren van PVC. Voor elke situatie kunnen wij de gepaste oplossing leveren. Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op.

Maak een vrijblijvende afspraak

Projecten MijnPVCvloeren

Bel nu