Voor woon- en werkvloeren

Mijn VloerGroep

Wij zijn actief in de volgende vier branches

Maak de keuze die bij jouw organisatie past

De uitstraling van jouw organisatie is ontzettend belangrijk om de juiste indruk achter te laten bij potentiële klant.  De vloer heeft een groot effect op hoe het pand eruit komt te zijn. Kantoorvloeren zijn er in vele soorten en maten. Wij leggen giet-, PVC-, coating- en Beton Ciré vloeren. De vloeren worden gelegd door ervaren vakmannen die gespecialiseerd zijn op het gebied van vloeren leggen.

Meer over onze MKB-vloeren  >>

Jij wilt toch dat jouw winkelvloer er fantastisch uitziet? Aansluit bij de sfeer en stijl van je winkel en bovendien ook nog eens comfortabel, praktisch en slijtvast is? Wij bieden een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit en wij komen gratis langs op locatie om de juiste inschatting te maken welke type vloer en welke kleur het beste bij jouw organisatie past. Wij beschikken over typen vloeren voor alle soorten winkels.

Meer over onze winkelvloeren  >>

Een showroomvloer dient aan meerdere eisen te voldoen om van een ideale vloer in de showroom te kunnen spreken. Het is een basis die uitstraling moet geven aan de presentatie van producten, maar tegelijk ook een vloer moet zijn die een bepaalde mate van belastbaarheid aankan. Onze adviseurs stellen gratis en vrijblijvend in overleg met jou de perfecte vloer samen, waarbij er oog is voor detail en de praktische en technische kant niet vergeten wordt.

Meer over onze Showroomvloeren  >>

De horecavloer van MijnVloerGroep is universeel toepasbaar in de meest uiteenlopende horecagelegenheden en wordt op maat afgewerkt. De slijtvaste eigenschappen van het materiaal dat vloeistofdicht wordt aangebracht, maken de horecavloer tot een ideale vloerafwerking. Zeker als u daarbij ook nog kunt rekenen op een veilige vloer met antislip en met geluiddempend effect. Wij komen op gratis en vrijblijvend langs op locatie om de juiste inschatting te maken voor jouw organisatie.

Meer over onze Horecavloeren  >>

UW VOORDELEN

Makkelijk in onderhoud
Slijtvast
In vrijwel elke kleur leverbaar
MIJN VLOERGROEP

WIE WIJ ZIJN

Met meer dan 15 jaar ervaring heeft MijnVloerGroep een rijke en kleurrijke geschiedenis in Europa en Azië, onder leiding van Wouter Aartsen.

Als onderdeel van ProFlow Projects, dat al in 2001 is opgericht, zijn er al vele succesmomenten geweest. Met enkele van de beste mensen in de industrie in dienst, vloeren gelegd in een aantal van ’s werelds meest iconische gebouwen en ontelbare andere verdiensten en operationele successen bereikt, is ProFlow Projects een bevloeringsbedrijf dat kan terugblikken op een rijke geschiedenis met ongetwijfeld een mooie toekomst in het vooruitzicht.

Bel nu