Kies voor kwaliteit, veiligheid en een geluiddempend effect

De horecavloer van MijnVloerGroep is universeel toepasbaar in de meest uiteenlopende horecagelegenheden en wordt op maat afgewerkt. De slijtvaste eigenschappen van het materiaal dat vloeistofdicht wordt aangebracht, maken de horecavloer tot een ideale vloerafwerking. Zeker als je daarbij ook nog kunt rekenen op een veilige vloer met antislip en met geluiddempend effect. Wij komen gratis en vrijblijvend langs bij jou op horecalocatie om de juiste inschatting te maken. Onze professionele horecavloeren voldoen aan alle hygiëne- en veiligheidseisen. Wij weten dat jij als horeca ondernemer zich geen lange sluiting van jouw bedrijf kunt permitteren. Wij proberen altijd een oplossing te bedenken die het beste bij jouw situatie past.

Voor jouw  ideale Horecavloer zijn wij de juiste partij. De volgende garantie geven wij aan jou: Binnen één dag geplaatst, direct volledig belastbaar, zeer hygiënisch, naadloos en strak en je ontvangt een uitgebreide garantie.

Wij bieden een divers palet aan met verschillende kleuren dat de kleur van jouw wens erbij zit. Mocht deze er onverhoopt niet bij zitten, dan gaan wij aan de slag om dit alsnog voor jou te regelen. Wij leveren de volgende soorten vloeren:

Gietvloeren

PVC vloeren 

Beton cirè vloeren

Coatingvloer

Kosten Horecavloer

Wij werken met een offerte op maat, waarin jij verzekerd bent dat je nooit te veel betaald. Wanneer je het onderstaande contactformulier invult, zullen wij binnen 24 uur bij jou terugkomen om de wensen door te spreken.

Vraag nu een offerte aan

Projecten MijnHorecavloer

Bel nu