Uw mkb vloer op maat gemaakt

MKB Vloer

Bedrijfsvloer

Maak jouw pand sfeervol met de juiste MKB-vloer

De uitstraling van jouw organisatie is ontzettend belangrijk om de juiste indruk achter te laten bij potentiële klant.  De vloer heeft een groot effect op hoe het pand eruit komt te zien. Kantoorvloeren zijn er in vele soorten en maten. Wij leggen giet-, PVC-, coating- en Beton Ciré vloeren. De vloeren worden gelegd door ervaren vakmannen die gespecialiseerd zijn op het gebied van vloeren leggen. En bovendien is het allemaal topkwaliteit van eigen fabricaat.

Voor jouw ideale MKB-vloer zijn wij de juiste partij. Wij leveren voor elk type MKB de vloer die bij je bedrijf past. Of dit nou in de horeca of in de retail is, wij leveren de vloer voor u op maat.Wij bieden een divers palet aan met verschillende kleuren dat de kleur van jouw wens erbij zit. Mocht deze er onverhoopt niet bij zitten, dan gaan wij aan de slag om dit alsnog voor jou te regelen. Wij leveren de volgende soorten vloeren:

Gietvloeren

PVC vloeren 

Beton cirè vloeren

Coatingvloer

Kosten MKB-vloer

Wij werken met een offerte op maat, waarin jij verzekerd bent dat je nooit te veel betaald. Wanneer je het onderstaande contactformulier invult, zullen wij binnen 24 uur bij jou terugkomen om de wensen door te spreken.

Vraag nu een offerte aan

Bel nu