Mijn ShowroomVloer

Kies voor een functionele vloer met de perfecte uitstraling

Een ShowroomVloer dient aan meerdere eisen te voldoen om van een ideale vloer in de showroom te kunnen spreken. Het is een basis die uitstraling moet geven aan de presentatie van producten, maar tegelijk ook een vloer moet zijn die een bepaalde mate van belastbaarheid aankan. Onze adviseurs stellen gratis en vrijblijvend in overleg met jou de perfecte vloer samen, waarbij er oog is voor detail en de praktische en technische kant niet vergeten wordt. Mijn Showroomvloeren worden niet alleen gekozen vanwege hun praktische toepassing maak ook vanwege hun uitstraling. Er zijn namelijk meer dan genoeg mogelijkheden op het gebied van kleur naast de drie basiskleuren: zwart, antraciet en grijs.

Voor jouw  ideale ShowroomVloer zijn wij de juiste partij. De volgende garantie geven wij aan jou: Direct volledig belastbaar, naadloos en strak en je ontvangt een uitgebreide garantie.

Wij bieden een divers palet aan met verschillende kleuren dat de kleur van jouw wens erbij zit. Mocht deze er onverhoopt niet bij zitten, dan gaan wij aan de slag om dit alsnog voor jou te regelen. Wij leveren de volgende soorten vloeren:

Gietvloeren

PVC vloeren 

Beton cirè vloeren

Coatingvloer

Kosten ShowroomVloer

Wij werken met een offerte op maat, waarin jij verzekerd bent dat je nooit te veel betaald. Wanneer je het onderstaande contactformulier invult, zullen wij binnen 24 uur bij jou terugkomen om de wensen door te spreken.

Vraag nu een offerte aan

Bel nu