De winkelvloer voor een stijlvolle aankleding van elke winkel

U wilt toch dat uw winkelvloer er fantastisch uitziet? Aansluit bij de sfeer en stijl van uw winkel en bovendien ook nog eens comfortabel, praktisch en slijtvast is? Wij bieden jou een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit en wij komen gratis langs op locatie om de juiste inschatting te maken welke type vloer en welke kleur het beste bij jouw organisatie past. En dit doen wij gratis en vrijblijvend.

Een kunststof winkelvloer van Mijn Winkelvloer is duurzaam en stijlvol. Onze kunststof winkelvloer staan bekend om de hoge kwaliteit en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Daarom zijn al vele winkels voorzien van onze vloeren. De vloer in jouw winkel bepaalt de stijl en impressie die aanwezig zijn.

Aanleggen

Wij hebben een team van specialisten die ervoor zorgen dat jouw Winkelvloer tot in perfectie aangelegd zal worden. Uiteraard wil je tijdens de verbouwing of inrichting van jouw winkel zo weinig mogelijk last ondervinden van de aanleg. Wij zijn in vele gevallen al binnen één dag klaar met de aanleg en zullen van te voren alles met je doornemen. Wanneer we voorzien dat we langer de tijd nodig hebben voor de aanleg van jouw winkelvloer, zullen we dit van te voren met je overleggen.

Onderhoud

Een goede winkelvloer is belangrijk, maar het onderhoud van de vloer is minstens zo belangrijk. Daarom hebben we al onze winkelvloeren zodanig ontworpen dat ze erg makkelijk in onderhoud zijn. Je kunt de WinkelVloeren eenvoudig onderhouden,  omdat de vloeren vuil moeilijk kunnen hechten. Tevens kunnen eventuele beschadigingen eenvoudig gerepareerd worden.

Kosten winkelvloer

De kosten van een winkelvloer zijn afhankelijk van een aantal factoren. Daarom maken wij voor al onze (potentiële) klanten een offerte op maat. Door het contactformulier in te vullen, bellen wij je binnen 24 uur om jouw wensen te bespreken.

Wij leggen graag jouw vloer

MijnWinkelvloer is de specialistische tak van MijnVloergroep voor de aanleg van winkelvloeren. MijnWinkelvloer staat bekend om de hoge kwaliteit en stijlvolle vloeren die we de afgelopen jaren hebben geleverd. Tevens bent u met een winkelvloer van MijnWinkelvloer gegarandeerd dat u nooit teveel betaalt.

De keuze van de juiste winkelvloer is essentieel voor het succes van uw winkel. Een goede winkelvloer met de juiste kleuren zorgt ervoor dat uw winkel de juiste uitstraling heeft. Wij hebben bijna elke kleur beschikbaar en u kunt kiezen uit de volgende vloeren:

Gietvloeren

PVC vloeren 

Beton cirè vloeren

Coatingvloer

Vraag nu een offerte aan

Bel nu